Business

KONFERENCJE

Dla firm które chciałyby zorganizować u nas szkolenia, konferencje, kursy , pokazy,  proponujemy  2  klimatyzowane sale :

sala  do 30 osób wyposażona w internet, ekran, nagłośnienie, rzutnik multimedilny, fipczart  100 zł/godz. W przypadku rezerwacji całodniowej opłata jednorazowa 2500 zł.

  • ustawienie teatralne
  • ustawienie szkolne
  • ustawienie w kształcie litery U

sala do 70 osób (adaptowana z sali restauracyjnej) wyposażona w Internet, ekran, nagłośnienie, rzutnik multimedilany, flipczart  120 zł/godz. W przypadku rezerwacji całodniowej opłata jednorazowa 3000 zł.

  • ustawienie teatralne
  • ustawienie szkolne
  • ustawienie w kształcie litery U


ZAKWATEROWANIE

  • 75,00 zł  osobo/doba                               

 

WYŻYWIENIE

  • Bufet śniadaniowy - 30,00  zł
  • Obiad - 45,00 zł
  • Bufet kolacja - 35,00 zł    
  • Kolacja z ogniskiem i grillem - 65,00 zł
  • Kolacja po staropolsku - 75,00 zł

Bufet kawowy

  • Kawa, herbata, ciastka 15,00 zł/osoba
  • Kawa , herbata, ciastka, soki 20,00 zł/osoba

*Bufet jest osobno liczony do obiadu i po obiedzie.        


SPECJALNOŚĆ OŚRODKA

  • Dzik w cieście
  • Szynka w cieście
  • Prosię w cieście
  • Indyk nadziewany w cieście


Z przyjemnością oferujemy Państwu pomoc w  organizacji imprez firmowych, proponując oprawę artystyczną wieczorów czy proponując ciekawe scenariusze atrakcji sportowych i imprez tematycznych, postaramy się sprostać Państwa oczekiwaniom.
 

Karta bankietowa

„Szwedzki Stół” sprzedawane na porcje
1. Tymbalik z kurczaka
2. Tymbalik z szynką i jajkiem
3. Jajka faszerowane warzywami /2 połówki/
4. Jajko w szynce /2 połówki/
5. Jajka faszerowane pieczarkami /2 połówki/
6. Pieczarki nadziewane mięsem /2 szt./
7. Dorsz w galaretce
8. Smalec po wiejsku z cebulką, boczkiem i ziołami, chleb, ogórek min.
9. Śledź po japońsku
10. Śledź po kaszubsku w sosie pomidorowym
11. Śledziowe roladki z korniszonem /2 szt./
12. Śledź po wiejsku z cebulką jabłkiem i papryką
13. Śledź w śmietanie
14. Befsztyk tatarski
 
Dania na stół „szwedzki” sprzedawane na półmiskach, deskach, w koszach
15. Deski serów różnych /8-10 osób/
16. Jajko z szynką w galaretce
17. Kurczak po parysku z serkiem topionym i tymiankiem /półmisek lub miska dla 5-6 osób/
18. Pstrąg w galarecie /5-8 osób/
19. Schab ze śliwką /10-12 osób/
20. Patera warzyw świeżych z dipami /8-10 osób/
21. Półmiski kiełbas myśliwskich z chrzanem /kabanos, myśliwska, jałowcowa itp./5-6 osób/
22. Półmiski wędlin z sosem tatarskim /szynka wieprzowa, szynka drobiowa, krakowska, salami /półmisek dla 5-6 osób/
23. Carpaccio  /surowa  szynka, pomidory suszone, rozmaryn, oliwa z oliwek /8-10 osób/
 
Sałatki minimum 10 osób
24. Sałatka Jarzynowa włoska /tradycyjna/
25. Sałatka Kebab /kurczak, biała kapusta/
26. Z warzyw mieszanych /marchew, pietruszka, por, jajko, kapusta pekińska, seler majonez/
27. Sałatka Gyros /kurczak, kapusta pekińska/
28. Sałatka Wegetariańska /seler, ananas, rodzynki/
29. Sałatka Hawajska /kurczak, kapusta pekińska, ananas, brzoskwinia z sosem/
30. Sałatka Szefa kuchni /kurczak, ryz, ananas/
31. Wykwintna sałatka z makaronem Farfaalle /szynka, ser żółty, papryka konserwowana, ogórek konserwowy/
32. Sałatka Z Tuńczykiem / kukurydza, ogórek konserwowy,  cebula, fasola czerwona, tuńczyk/
33. Sałatka Grecka /sałata lodowa, oliwki, ser feta/
34. Sałatka Caprese /pomidory, ser mozarella, bazylia, oliwa z oliwek,/
35. Sałatka Nasza; kapusta pekińska, pomidory, śmietana, czosnek, szczypiorek
36. Sałatka Cezar /sałata lodowa, pierś z kurczaka, ser żółty, jajko/
37. Sałatka Kuskus z wędzoną makrelą /kasza kuskus, wędzona makrela/
38. Ziemniaczana – westfalska /jajka, cebula, ogórek świeży, szczypiorek, koperek, śmietana, ziemniaki/
39. Ziemniaczana – berlińska /ziemniaki, ogórek świeży,. ogórek konserwowy, korniszony, koperek, szalotki, śmietana, musztarda, jajka/
 
Surówki
40. Buraczki z jabłkiem i cebulką
41. Kapusta zasmażana
42. Marchewka z jabłkiem 
43. Mizeria
44. Pomidory z cebulą
45. Warzywa gotowane
46. Z czerwonej kapusty zasmażanej z boczkiem i goździkami
47. Z kiszonej kapusty
48. Biała kapusta w sosie jogurtowym
49. Surówka z selera
50. Surówka z kapusty pekińskiej 
51. Sałata lodowa w sosie winegrette
Dania jednogarnkowe minimum 15 osób
52. Bigos
53. Zapiekanka ziemniaczana /ziemniaki, cebula, kiełbasa/
54. Zapiekanka Chłopska /ziemniaki, pomidor, kiełbasa, cebula/ 
55. Makaron w sosie carbonara /makaron, boczkiem, cebulka /
56. Gulasz po polsku /wołowina, kiełbasa, kapusta kiszona, pieczarki/
57. Zupa Cygańska z mięsnymi kuleczkami
58. Flaczki wołowe
59. Boef Strogonow
60. Żurek z kiełbasą i jajkiem na boczku wędzonym
61. Zupa gulaszowa
62. Lecho
63. Fasolka po bretońsku staropolska 
 
Desery
64. Babeczki z sałatka owocową /2 szt./
65. Babeczki z bitą śmietaną i owocami
66. Babeczki z wiśnią i kremem czekoladowo-rumowym
67. Babeczki z wiśnią kremem adwokat i czekoladą
68. Owoce w kloszach /10 osób/
69. Sernik na zimno
70. Szarlotka /ok. 8 osób/